Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

westeinde 1 egmond aan zee

Strandpaviljoen Bad Egmond

Gastenboek

Jaqueline geplaatst op Apr 3, 2020 1:36 PM

We hebben een super leuk feest gehad. Het regelen vooraf liep allemaal naar wens. Tijdens de avond zelf was alles ook super goed geregeld! Top gedaan! Bedankt!

Corina van Amstel geplaatst op Dec 18, 2019 11:58 PM

6 december hebben wij bij Bad Egmond een borrel gedronken op het leven van mijn lieve echtgenoot, vader en opa Dirk die helaas een week daarvoor plotseling was overleden. Alles was prima verzorgd door Robin en zijn team. Niets was teveel en alles was mogelijk. Robin en team jullie zijn kanjers, onwijs bedankt voor alles ����

Jan en Linda geplaatst op Oct 15, 2019 4:27 PM

Ons 30 jarig huwelijksfeest en 65ste verjaardag van Jan afgelopen zaterdag op Bad Egmond gevierd. Heel fijne locatie, super bediening, lekkere hapjes, fijne sfeer....dat is wat je nodig hebt voor een super leuk relaxt feestje. Voor herhaling vatbaar!! Dank aan Renate en de overige medewerkers!!

Peter en Silvia geplaatst op Aug 16, 2019 6:34 PM

Wat een heerlijk, relaxed huwelijksfeest hebben wij gehad zaterdag 03-08-2019, we hebben ervan genoten. Robin alles was top verzorgd, alles kon en werd geregeld, het personeel super, eten en hapjes heerlijk!!! De muziek van Kevin en fotografie van Gute waren geweldig. Allemaal super bedankt, we raden iedereen aan hier zijn feesten te boeken!!! Groetjes van Peter en Silvia

Ralph geplaatst op Jul 13, 2019 2:03 AM

Het behalen van je 50e verjaardag is een mijlpaal. Het behalen van de "Abraham status" moet je dan ook op een mooie en goede wijze vieren. En wat is er dan mooier dan dit op het strand te doen. Mijn 50e verjaardag heb ik samen met 50 vrienden, familie en collega's gevierd bij Bad Egmond en dat was fantastisch. De hele avond zijn alle gasten uitstekend verzorgt en waren de hapjes van heerlijke kwaliteit. De dames van de bediening (Renate en Isis) hebben ook zeer zeker bijgedragen aan deze topavond. Ik zou zeggen. Heb je wat te vieren, dan moet je dat zeker doen bij Bad Egmond. Ik zou het zo weer doen. Dus Robin tot ziens!

Astrid van der Kolk geplaatst op Jul 4, 2019 3:40 PM

Afgelopen zaterdag mijn 50 ste verjaardag gevierd bij Bad Egmond. Door het mooie weer hebben we met z'n allen buiten op het terras het feest gevierd. Alles was leuk versierd en de bediening top. Edwin Glas wist iedereen in beweging te krijgen. Ik heb echt genoten!

renate de graaff geplaatst op May 30, 2019 1:53 AM

afgelopen zaterdag 25 mei hebben wij mijn 50ste verjaardag gevierd. in een woord was het fantastich .We waren met ruim 90 personen en alles was goed verzorgd. goede bediening ,heerlijke hapjes ,onwijs leuke locatie.en een hele leuke live band ik wil jullie daarvoor ook heel hartelijke bedanken voor mijn top feest xxxx

Lida stroomberg geplaatst op May 6, 2019 2:47 PM

5 april 2019 hebben we een top feest gehad in bad Egmond. De sfeer, eten drinken personeel en lokatie helemaal top. Iedereen heeft enorm genoten het is een dierbare herinnering. Met een brede lach kijken we erop terug. Dank jullie wel, andre en lida Stroomberg kampen

Mia Oosterlaar geplaatst op Mar 3, 2019 0:38 AM

Met ruim 50 gasten mijn verjaardag gevierd in Bad Egmond. Het overleg van tevoren verliep plezierig, er werd ook meegedacht hoe het feest in te kleden. En op het feest zelf kijk ik met veel plezier terug: goed verzorgd, vrolijke bediening, en heerlijke hapjes. De reacties van mijn gasten waren ook unaniem positief.

Wendy & Remko geplaatst op Jan 14, 2019 2:52 PM

Afgelopen 5 januari onze verjaardag gevierd voor 55 man. Was supergezellig en erg goed georganiseerd. Niks op aan te merken: leuke sfeer op 't paviljoen, bediening was top, muziek erbij... wat wil je nog meer?

Wendy & Remko geplaatst op Jan 14, 2019 2:52 PM

Afgelopen 5 januari onze verjaardag gevierd voor 55 man. Was supergezellig en erg goed georganiseerd. Niks op aan te merken: leuke sfeer op 't paviljoen, bediening was top, muziek erbij... wat wil je nog meer?

Esther en Rob geplaatst op Sep 10, 2018 0:46 AM

zaterdag 1 september hebben wij ons 25 jarige huwelijksfeest gevierd bij Bad Egmond ,Wat een leuk feestje was het .Eerst een BBQ verzorgd door gezellige koks met een heerlijk buffet en zeer smakelijk Vlees en vis , daarna nog heerlijk gedanst en gedronken ,wat een geweldig personeel ! We zijn echt verwend en ook onze gasten hebben genoten! Met een geweldige zonsondergang is dit een prachtige locatie ,Bedankt voor dit mooie Feest!

Dirk & Jolanda geplaatst op Aug 25, 2018 2:15 PM

Wij hebben 23-08-2018 onze trouwerij bij Bad Egmond gevierd. Het was nog even spannend, maar tussen de regenbuien door konden wij toch op het strand trouwen. Het zag er prachtig uit! Daarna hebben wij in het paviljoen geborreld, gebarbecued en gedanst met bijna 100 personen. Door het personeel werd enthousiast meegedacht en geholpen. Alles bij elkaar de perfecte dag voor ons en echt een aanrader om hier te trouwen of een ander feest te vieren!

Cliff&Esther geplaatst op Nov 10, 2017 9:03 PM

Wij hebben ons Black&White feest bij dit geweldige Paviljoen mogen vieren. Wat hebben we genoten! Mede dankzij het gastvrije en service gerichte team (zelfs onze decoratie werd door hen opgehangen). Ondanks het slechte weer was daar binnen niets van te merken en hebben we heerlijk gegeten (buffet plus hapjes) en gedanst met ca. 60 mensen. Bad-Egmond-team, DJ, lieve vrienden en familie: iedereen bedankt!!

rob en jolanda wijker geplaatst op Nov 2, 2017 1:26 AM

ook wij hebben een feestje mogen vieren bij bad egmond in oktober. het was er heerlijk warm en alles was gezellig versierd door het personeel voor ons feest!! de bediening was top!! en de drank en hapjes waren uitstekend, echt een aanrader om daar een feestje te geven :))

Pieter en Ingrid de Jong geplaatst op Oct 31, 2017 10:07 PM

Op 14 oktober j.l. Ons 45-jarig huwelijksfeest bij Bad Egmond gevierd. Wij en alle gasten waren zeer lovend over zowel de locatie als de bediening cq totale verzorging. Wij hebben het geweldig gevonden het feestje op een echt Derreper plekkie te kunnen vieren en danken Bad Egmond voor de geweldige bijdrage aan het welslagen hiervan!

Pieter en Ingrid de Jong geplaatst op Oct 24, 2017 4:10 AM

Via deze weg nogmaals hartelijk dank voor de geweldige bijdrage aan het succes van ons 45-jarig huwelijksfeestje. Prima verzorgd en een prachtige locatie! Onze gasten vonden het allemaal geweldig!

Bruschke geplaatst op Sep 26, 2017 2:47 PM

Goed bereikbare locatie met mooi uitzicht op zee en strand. Goede vlotte bediening en heerlijk eten. Kortom, we hebben een mooi huwelijksfeest gehad. We raden het van harte aan

Ko Groot geplaatst op Sep 26, 2017 1:50 PM

Wij hebben een mooi feestje gehad bij strand paviljoen Egmond. Zelfs de gasten vertelde wat was de bediening vlot en gezellig . En met een goed stukje muziek van Edwin Glas . Zelfs een cadeau waar glas in verwerkt was en wat stuk viel (een glasplaat),was geen probleem voor de bediening. Er werd gewoon een nieuwe geregeld door de bediening. Binnen 4 dagen

Lianne en Roy geplaatst op Sep 13, 2017 6:32 PM

Wij zijn 25-8-2017 getrouwd op het strand voor bad egmond. Ons feest hebben we gevierd op het terras van badegmond. Het was een dag om nooit te vergeten, echt een sprookje. Niks was te gek, het personeel leek net zo te genieten als wij,het was gezellig en erg knus. Zeker een aanrader,want wij zouden aan deze dag niks willen veranderen, dank je wel bad egmond voor deze prachtige dag!!

Brenda geplaatst op Sep 4, 2016 8:53 PM

Bad Egmond is echt een aanrader voor een feestje! Ik heb er mijn 50e verjaardag mogen vieren met ruim 30 mensen en wat is het een topfeest geweest! De locatie is perfect voor zo'n groep. Alles was super geregeld; het persoonlijke bord bij de ingang, de muziek en de hapjes en de drankjes. Het personeel was heel erg attent en zorgde ervoor dat de glazen altijd gevuld waren. Ik zal dit verjaardagsfeest nooit meer vergeten!

Patty Karsten geplaatst op Jul 15, 2016 12:21 PM

Het is alweer ruim 4 jaar geleden dat wij hier getrouwd zijn het was werkelijk fantastisch en wat een mooie locatie om te trouwen

annette van der Tholen-Günther geplaatst op Apr 5, 2016 10:15 PM

Op 26 maart jl., de zaterdag voor Pasen, heb ik met ruim 60 mensen mijn 60e verjaardag mogen vieren in strandrestaurant Bad Egmond. Het was een echt succes! Bij aankomst zag je de grote Nederlandse vlag al wapperen en het welkomstbord stond perfect opgemaakt naar mijn wensen klaar. De voortent en het restaurant waren heel leuk versierd, en met de gekleurde lampjes langs de ramen van het terras was de uitzicht op zee - we hadden ook prachtig weer - bijzonder sfeervol. Onze 2 bands hadden een perfecte hoek in de voortent en bij de mooie statafels kon je met een borrel volop genieten van de muziek - onze zoon Max had het trouwens perfect voor elkaar met zijn twee bands Opulence uit Delft en Shout Out uit Egmond: supergave songs met een goed sound. Binnen in het restaurant konden de mensen knus aan tafels zitten en lekker met elkaar kletsen. Alles was in de perfectie geregeld; er stond zelfs een tafeltje klaar voor de cadeaus met een klein emmertje helemaal in de hoek voor de enveloppen; prima idee. Tassen kon je achter de bar laten, heel fijn. De verzorging was uitstekend. George, Dries en hun team waren heel attent, klantvriendelijk en uitermate goed gemutst! De door ons bestelde hapjes en kleine gerechten werden ideaal verdeeld over de hele avond overal rondgebracht en smaakten iedereen bijzonder goed. Wij waren heel erg tevreden en hebben alleen positieve en enthousiaste reacties ontvangen van onze gasten. Voor herhaling vatbaar! Wij wensen Ineke, Robin, Lotte en het hele team een prachtige zomer, met alleen maar tevreden gasten, zoals wij. Annette van der Tholen-Günther

Menouer Nobach geplaatst op Feb 22, 2016 5:03 AM

The bad weather wasn't very nice, but I still very much enjoyed a couple of beers inside. Thanks for the service and the good time.

Tamara geplaatst op Feb 5, 2016 8:07 PM

Zaterdag 30 januari een geweldig feest gehad. De high tea is echt een aanrader. Heerlijk. Daarna een top feest. Robin en team hartelijk bedankt voor de goede verzorging.

Samir geplaatst op Jan 21, 2016 1:22 AM

Had het heel gezellig en vooral met Sjors Koopman, aardige vent en goede bediening. Ik kom zeker terug wanneer het weer het weer toe laat!

Gerard en Ina geplaatst op Nov 29, 2015 11:03 PM

Zaterdagavond 28 november onze verjaardagen (Gerard 60) gevierd bij Bad Egmond. We hadden gehoopt op een mooie combi met de Fjoertoer. Helaas voor de lopers heel veel wind en regen, dus weinig tot niet kunnen genieten van de lichtjes. Maar binnen een heel gezellige avond. Bedankt Robin en medewerkers

Gerard en Ina van de Giesen geplaatst op Nov 29, 2015 10:48 PM

Zaterdagavond 28 november 2015, onze verjaardagen (Gerard 60) gevierd bij Bad Egmond. We hadden gehoopt op een mooie combi met de Fjoertoer. Helaas heel veel wind en regen. Erg jammer voor de lopers, maar totaal geen invloed op ons feestje binnen bij Bad Egmond. Helemaal TOP ! Bedankt Robin en medewerkers.

Corina en Frank van Bakel geplaatst op Nov 17, 2015 6:57 PM

Op zoek naar een goede locatie voor mijn 50-ste verjaardag kwamen wij bij Bad Egmond terecht. Eerst dacht ik nog.......een feest in een strandtent in november maar het is een echt feest geworden. Ondanks de hele avond regen en wind stonden we heerlijk warm en droog op het overdekte terras. De feestverlichting was heel gezellig en het personeel zorgden ervoor dat het ons aan niets ontbrak. Heerlijke hapjes, lekker bokbier op de tap en goede muziek! Wat wil een mens nog meer.......! Bedankt Robin en iedereen die heeft meegeholpen om mijn verjaardag tot een feest te maken om nooit meer te vergeten!

Raymond en Ann de Haan geplaatst op Nov 12, 2015 7:42 PM

31 oktober 2015 geweldig feest gehad voor twintig jaar huwelijk en Halloween. Zo'n 75 man , de meesten verkleed, werden voorzien van heerlijke hapjes, lekkere drankjes en een gezellige atmosfeer met een griezelig tintje. Robin met de rest van de crew heeft alles geregeld terwijl wij met zo'n 25 man vanuit Amerika alleen maar konden hopen dat alles goed zo gaan. Een reunie die iedereen zich zal herinneren. Bedankt Bad Egmond voor de perfecte locatie met een fantastische crew. Greetings from Leesburg, Virginia, USA. We will be back.

Tanja en Wilfried geplaatst op Oct 30, 2015 7:32 PM

300 kilometer rijden om in jullie kussenhoekje trecht te komen! :) Ider jaar weer opnieuw genieten van lekkere hapjes, de leuke en vriendelijke mensen die bij jullie werken en de sfeer van lucht, zon en vrij zijn...maandenlang verheugen wij ons op deze tijd. 35 jaar Noord-Holland ervaring, maar jullie zijn een echte hoogtepunt in onze vakanties. Bedankt! :)

Sylvia en Chris Verhoeve geplaatst op Oct 3, 2015 2:57 PM

Drie jaar geleden gingen wij naar het strand en wilden ergens iets gaan drinken. De sfeer van Bad Egmond trok ons aan. Wij bestelden iets te eten en te drinken, de mensen waren vriendelijk, de bediening was prima en het eten was erg lekker. Wij hadden een heerlijke dag gehad. Inmiddels zijn wij vaste klanten (bezoekers) geworden. Toch is er één minpuntje, we wandelen minder langs het strand, maar daar is wel over heen te komen. Wij hebben geen feestje nodig, om naar Bad Egmond te gaan. Wij maken er elke keer een feestje van..

Dennis en Linda geplaatst op Jul 6, 2015 2:03 AM

Op 26 juni trouwden wij op het strand , voor strandpaviljoen Bad Egmond. Zij hadden een rode loper neergelegd en het super mooi en gezellig aangekleed. Er zouden een paar spetters aankomen maar daar hadden ze leuke parasols voor neer gezet. Na de ceremonie op het strand vierden we het daarna op het paviljoen. De bediening was super goed. De BBQ en hapjes waren echt heerlijk. We kregen veel complimenten van de gasten over het eten en de verzorging. Vlees en vis waren heerlijk. Het was goed geregeld en Robin verhielp gelijk nog even een probleempje met een externe leverancier om ons een zorgeloze dag te bezorgen. Super bedankt voor de prachtige dag Robin, Lotte en personeel!!! Dennis en Linda

Vin en Denise geplaatst op Jun 13, 2015 3:44 PM

Zes juni 2015. Samen 65 jaar! Wat een locatie, wat een mooi weer, wat een service, wat een feest! Wij hebben een onvergetelijke avond gehad dankzij onze familie en vrienden maar vooral ook dankzij Bad Egmond. Absoluut een aanrader voor eenieder die wat dan ook te vieren heeft! Super bedankt voor de goede zorgen en dat jullie nog velen mensen kunnen en mogen verwelkomen op jullie paviljoen!

Guus en Yvonne beeckman geplaatst op Apr 13, 2015 11:28 PM

Zaterdag 28 maart 2015 hebben wij de 21e verjaardag van onze dochter Frances gevierd bij deze top lokatie ondanks het stormachtige weer en de slechte bereikbaarheid ivm aanleg nieuwe parkeergelegenheid hebben wij een prachtig feest mogen vieren met heerlijke hapjes drankjes en prima personeel echt een aanrader en Robin nog bedankt je weet wel waarvoor vriendelijke groet van ons en graag tot ziens

Dirk & Toos geplaatst op Mar 20, 2015 12:03 PM

Nav mijn 40 jarig jubileum van het bedrijf TATA, zocht ik een lokatie om dit samen met mijn collega's te vieren. Dit hebben we gedaan bij Bad Egmond, wat een een top lokatie is dit. Het was vrijdag de 13de maar we hadden alles mee. Strak blauwe hemel en zon, top lokatie en een top bediening. Kwaliteit, kwantiteit hapjes etc een dikke 10. Bad Egmond raad ik iedereen aan die wat te vieren heeft.

Cindy en Astrid geplaatst op Mar 4, 2015 3:30 PM

Wij gaven een feestje voor onze 40e verjaardag. Het was een topfeest! Wij hebben ons zeer welkom gevoeld bij jullie. De catering was prima in orde, de sfeer goed en de ruimte is heel gezellig! Veel dank voor de goede verzorging!

Christian & Matthieu geplaatst op Aug 14, 2014 6:05 PM

Jullie zijn de allerfijnste strandtent van Nederland!! We hebben weer ontzettend genoten van het Egmondse strand, jullie zonnige terras met de kussenhoek :-), de lekkere hapjes en sapjes en de gezellige bediening. We komen zeker weten snel weer terug! :-) Groetjes Christian & Matthieu

fam c.sluimer geplaatst op Aug 9, 2014 0:34 AM

waren dit jaar voor het 37ste jaar in egmond laatste 22 jaar in de vassy komen elk jaar wel een paar keer eten ook dit jaar , wij raden iedereen aan om bij jullie langs te gaan heel vriendelijke bediening en lekker gegeten, en mooi weer gehad van 26 juli tot 4 augustes 38ste jaar weer besproken dus tot volgend jaar gr fam sluimer uit rotterdam

theo & willeke de goede geplaatst op Jul 2, 2014 2:14 AM

Afgelopen zaterdag prachtig feest gehad, toplocatie, geweldige bediening en keuken, een echte aanrader. Super gezellig, BEDANKT

Jan & Karin geplaatst op Oct 5, 2013 11:28 PM

Robin,Lotte en de rest, wat hebben we een heerlijk feest kunnen houden bij jullie !! Alles super geregeld TOP !

Edwin en Linda Glas geplaatst op Aug 30, 2013 2:39 AM

Wil je in Egmond een feest op het strand? Vier het dan bij Bad Egmond. Wij hebben dat gedaan en hadden een geweldig feest! Mede dankzij de vriendelijke medewerkers en het sfeervolle paviljoen. Alles was prima geregeld. We zouden het zo weer over doen!

Gerard Kruijff geplaatst op Jul 8, 2013 4:25 PM

Beste Robin en Ineke en uiteraard de rest, Onlangs een feestje gehouden bij jullie in verband met net 50 jaar huwelijksfeest van mijn ouders en mijn Oom en Tante. De BBQ was werkelijk perfect. Het is een aanrader om bij jullie een feestje op te zetten. Groetjes Gerard Kruijff.

Engel & Diana geplaatst op Jun 29, 2013 8:59 PM

Op 28 juni hebben wij een feestje gegeven voor 50ste verjaardag. Dit was top, Alles perfect geregeld, feest was super geslaagd. Zeker een aanrader voor iedereen die wat te vieren heeft. groetjes Engel en Diana Wijker

Klaas & Ine geplaatst op Jun 21, 2013 2:04 PM

November '12 hebben wij een geweldig Feesie bij jullie gevierd. Alles was top! Onze (limburgse) gasten hebben het er nu nog steeds over.

Clara en Richard Tuijn geplaatst op Jun 19, 2013 4:55 PM

Wat hebben we heerlijk bij jullie op het terras gezeten, knus en gezellig! Super sfeervol, vandaar dat ik heb besloten bij jullie mijn verjaardag te vieren! Dus tot 4 juli !!

Iris geplaatst op Jun 19, 2013 1:54 AM

Lieve mensen van Bad Egmond, Hartelijk dank voor de verzorging van de BBQ. Wij hebben ervan genoten. Wat fijn dat alles: (vis, vlees vegetarisch en halal) mogelijk was. Ons personeelsuitje werd hierdoor helemaal top ! Groetjes INOVA

Irma de Wit geplaatst op Nov 13, 2012 9:08 PM

Wauw, wat hadden we een leuk feest bij jullie afgelopen weekend! En wat doen jullie het goed! Goede bediening, heerlijke hapjes en een supergezellige sfeer. Het overdekte buitenterras met terrasverwarmers is warm genoeg voor de winteravonden! Xx

Susanne Müller geplaatst op Oct 29, 2012 8:00 PM

Wir kommen gerne und sitzen abends bei Sonnenuntergang auf der Terrasse!

Angela Reijnders geplaatst op Sep 30, 2012 1:34 PM

Een geweldige locatie voor een feest met een super team, dat alles naar wens regelt. Ik geniet nog steeds na! Groetjes, Angela

Angela Reijnders geplaatst op Sep 30, 2012 1:34 PM

Een geweldige locatie voor een feest met een super team, dat alles naar wens regelt. Ik geniet nog steeds na! Groetjes, Angela

Patty Karsten geplaatst op Jun 12, 2012 2:22 PM

Op 23 mei 2012 zijn wij hier in het huwelijk getreden en het was in 1 woord FANTASTISCH alles was heel goed verzorgd en gezellig gemaakt. De gasten hebben het er nog steeds over. Het is zeker een aanrader om hier een feestje te geven. Ineke en Robin en medewerkers hartelijk dank voor deze hele mooie middag. Groetjes Karel en Patty Karsten

Dirk en Corina geplaatst op May 6, 2012 11:27 PM

Gisteren ons 25 jarig huwelijksfeest bij Bad Egmond gevierd en het was helemaal TOP!!!!Gezellige ambiance, goede bediening,heerlijke hapjes, kortom een echte AANRADER voor een feestje!!! Ineke , Robin en team nogmaals ontzettend bedankt!!! Groetjes Dirk en Corina

mia snel_van oost geplaatst op Apr 29, 2012 6:35 PM

Supergezellige tent, ik denk er sterk over hier een feestje te gaan geven.

tamara tuls geplaatst op Apr 26, 2012 0:58 AM

Ziet er goed uit We hopen dat het een mooie zomer wordt?

Hans en Hanny Wielage geplaatst op Apr 3, 2012 1:49 PM

Afgelopen week bij jullie op het terras gezeten en hebben genoten .Ik heb Robin een paar jaar geleden een foto gegeven uit het eindhovens dagblad .wij komen al jaren in Egmond .veel groeten van ons

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you! Your message was sent successfully.
0